Op locatie

T.T.C. organiseert vandaag deze training bij een klant op locatie (incompany) in Sneek. In de eigen werkomgeving èn met eigen materiaal. Samen dragen we bij aan een hoger veiligheidsbewustzijn!

Al onze incompany trainingen (bij de klant op locatie) kan T.T.C. verwerken in maatwerk trainingen. We richten de trainingen in op specifieke bedrijfssituaties en de dagelijkse praktijk van de medewerkers. Op deze manier lossen we de leervraag zo efficiënt mogelijk in. Met maatwerk trainingen bent u verzekerd dat de training zo optimaal mogelijk aansluit op uw wensen en behoefte.

Vandaag komen de ‘herhalers’ ’s ochtends naar de theorietraining met aansluitend een theorie-examen. Daarna krijgen de individuen  een praktijktraining. Zo worden de dagelijkse werkzaamheden geïntegreerd in de praktijktraining. Gedurende deze training beoordeelt de instructeur de vaardigheden. Bij voldoende inzet, ontvangt de cursist een certificaat.

 

Gezond ondernemen begint met veilig werken
Veilig en gezond werken is goed voor de werknemer, de werkgever en de samenleving. Veilig en gezond werken reduceert het ziekteverzuim, voorkomt ongevallen en gevolgschade en leidt tot kostenbesparing en extra omzetkansen.

 

Ook belangstelling voor een training bij u op locatie?

Heeft u minimaal 6 deelnemers en een instructieruimte (theorie + praktijk)? Dan komt onze instructeur graag bij u op locatie om deze training te verzorgen.

Bel (0598) 45 17 70 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

juli 25 @ 08:30
08:30 — 17:00 (8h 30′)

Sneek