De diploma’s en BHV-passen voor onze kandidaten zijn verzendklaar. Weer een groep officieel gecertificeerd als NIBHV Bedrijfshulpverlener.

 

De BHV’er; onmisbaar op élke werkvloer

Een collega die onwel wordt. Een beginnende brand. Een medewerker die een snijwond oploopt. In vergelijking met andere Europese landen is de Nederlandse werkvloer relatief veilig. Toch komen ongevallen of calamiteiten ook in Nederland vaker voor dan je misschien denkt.

Als er iets gebeurt, is het een geruststellende gedachte dat er mensen in de buurt zijn die snel kunnen handelen. Die weten wat ze (in afwachting van de hulpdiensten) moeten doen.

En die in de eerste, zo belangrijke minuten na een calamiteit of ongeval het verschil kunnen maken tussen leven en dood. Bedrijfshulpverleners zijn getraind om het hoofd koel te houden en ervoor te zorgen dat er geen onnodige slachtoffers vallen.

BHV’ers zijn geen superhelden. Maar gewone mensen van vlees en bloed die onze werkvloeren veilig houden.

 

Maatwerk

T.T.C. verzorgt de veiligheidstrainingen bij de klanten op locatie. Dit levert meer maatwerk en het spitst de training nog scherper toe op bedrijfseigen onderwerpen. Het resultaat: meer effectiviteit en zelfvertrouwen bij de cursisten.

 

Meer weten?

Wenst u meer informatie over BHV? Kijk dan op onze site, maak gebruik van ons contactformulier en/of
bel (0598) 45 17 70. Wij staan u graag te woord!

Op 7 februari aanstaande organiseert T.T.C. een herhalingstraining BHV. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar.