Telefonisch contact: (0598) 45 17 70
>Industriële reiniging
Industriële reiniging

Industriële Reiniging cursusoverzicht

In de industriële reiniging wordt gewerkt met hogedruk-reiniging, druk-vacuüm-reiniging, chemisch-technische reiniging en vaak onder adembescherming. Dit zijn zeer risicovolle werkzaamheden. De Stichting Industriële Reiniging (SIR) heeft tot doel het bevorderen en reguleren van veilig werken in de industriële reiniging. De Stichting Industriële Reiniging bundelt en behartigt dat belang in Nederland en België. De SIR is een vooraanstaand lid van de SSVV.

Leden
De SIR bestaat uit meer dan 260 leden, die alle op hun eigen manier de meerwaarde inzien van veiligheid binnen de industriële reiniging. Voorop staat binnen de SIR het vaststellen van richtlijnen. Daarbij worden alle partijen uit de branche betrokken. Door de unieke samenstelling van de partijen wordt er altijd een evenwichtig en door alle partijen aanvaard resultaat bereikt. De vastgestelde richtlijnen gelden voor de gehele branche in de Benelux. Door ondertekening van de SIR-beleidsverklaring verplichten alle aangesloten ondernemingen zich om de richtlijnen na te leven.

T.T.C. Training & Certificering B.V. is lid van de SIR, erkend SIR-opleider en beschikt over een erkende SIR-opleidingslocatie in Kolham, aan de A7 bij Groningen. Door het inzetten van mobiele trainingsunits kunnen wij de SIR-cursussen en -examens op elke gewenste plek in Nederland verzorgen. De onderstaande cursussen vallen allen onder de SIR-opleidingen.

Voor meer informatie of om u aan te melden voor één van de cursussen kunt u gebruik maken van ons contactformulier of bellen naar (0598) 45 17 70. Wij staan u graag te woord!

0
Connecting
Verzenden......
Kunnen wij u helpen?

Wij zijn helaas niet online op dit moment. Laat een bericht achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Naam
* E-mail
Uw vraag...
Stel uw vraag
* Uw naam
Waarmee kunnen wij u assisteren?
Kan ik u helpen?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
T.T.C. Trainingen
Cursus aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.