Telefonisch contact: (0598) 45 17 70
>>Chemisch Technisch Keurmeester (CTK)
Chemisch Technisch Keurmeester (CTK)

Industriële reiniging
Een keurmeester is SIR gecertificeerd en heeft aantoonbaar op grond van vakkennis, opleiding en ervaring voldoende kennis van chemisch-technische reinigingsapparatuur en de toebehoren. Hij is bekend met de werk- en veiligheidsvoorschriften van de SIR, zodat hij de chemisch-technische reinigingsapparatuur op veiligheid kan beoordelen. De CTK is verantwoordelijk voor de inzetbaarheid van de apparatuur, de uitgevoerde testen en voor uitgifte van keuringscertificaten. Op deze criteria wordt een schriftelijk examen afgenomen.

Doelgroep
De cursus Chemisch Technisch Keurmeester (CTK) is verantwoordelijk voor de inzetbaarheid van de apparatuur, de uitgevoerde testen en voor uitgifte van keuringscertificaten. Kennis van de reinigingsapparatuur, -toebehoren en -methodieken.

Doel
Na afloop van de training heeft de deelnemer een compleet beeld van regelgeving en de veiligheidsmaatregelen die bij het uitvoeren van deze werkzaamheden toepast moeten worden.

Inhoud van de training
Theorie
•    Testen en keuren
•    Chemicaliën
•    Risico’s
•    Verantwoordelijkheden
Deze training wordt afgesloten met een theoretisch examen.

Toets, examen en/of certificering
De eisen die aan de deelnemers worden gesteld, zijn vastgelegd in de vorm van eind- en toetstermen die op www.sir-safe.nl/nl/eind–en-toetstermen. De examenstof is gebaseerd op deze eind- en toetstermen. De deelnemers worden door de SIR geëxamineerd. Bij een positief eindresultaat, krijgt de deelnemer een SIR-certificaat met een geldigheid van 3 jaar. Een verlengingsexamen kan alleen worden afgelegd voordat de geldigheid van het certificaat is verlopen.

Trainingsduur
De training duurt 3 dagdelen (1 dagdeel theorie, 1 dagdeel praktijk en 1 dagdeel examen).

Benodigdheden
PBM’s + geldig paspoort of ID-kaart

Nascholing
Om beroepschauffeur te blijven bent u verplicht iedere 5 jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Als u niet voldoet aan deze nascholingsplicht mag u uw vak niet meer uitoefenen. Daarom heeft T.T.C. Training & Certificering deze training laten certificeren bij het CCV. De training telt dus mee voor de 35-uurs nascholing voor beroepschauffeurs. Bij het volgen van deze training worden van de 35 uur al aan 7 uur voldaan.

Groepsgrootte
Het is ook mogelijk dat er een cluster wordt gehanteerd met andere bedrijven.

Cursuslocatie
T.T.C. Training & Certificering beschikt over eigen opleidingslocaties aan de A. Einsteinlaan 27 in Kolham. Wij zijn een erkend opleidingsbedrijf van de SIR.

Kosten
Bel 0598 45 17 70 of mail ons voor informatie over mogelijke kortingen en maatwerkoffertes.

0
Connecting
Verzenden......
Kunnen wij u helpen?

Wij zijn helaas niet online op dit moment. Laat een bericht achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Naam
* E-mail
Uw vraag...
Stel uw vraag
* Uw naam
Waarmee kunnen wij u assisteren?
Kan ik u helpen?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
T.T.C. Trainingen
Cursus aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.