Telefonisch contact: (0598) 45 17 70
>>Toezichthouder Chemisch Technisch
Toezichthouder Chemisch Technisch

Intro
Opleiden van toezichthouders in de (petrotechnische) industrie die (indirect) betrokken zijn bij het uitvoeren van chemische technische reinigings-werkzaamheden. In deze cursus wordt aandacht besteed aan de regelgeving en de veiligheid tijdens deze werkzaamheden. De insteek van de training ligt op het spanningsvlak tussen aannemer en opdrachtgever.

Doelgroep
Personen die toezicht houden moeten over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om bij de voorbereiding en uitvoering van de chemisch technische reinigingswerkzaamheden een veilige gang van zaken te waarborgen. De toezichthouder moet op de hoogte zijn van alle risico’s die bij chemisch technisch reinigen van toepassing zijn.

Doel
Na afloop van de cursus heeft de deelnemer een compleet beeld van regelgeving en de veiligheidsmaatregelen die bij het uitvoeren van deze werkzaamheden toepast moeten worden.

Inhoud van de training
Theorie

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen;
  • Toezicht houden;
  • Chemicaliën;
  • Risico’s;
  • Eerste hulp;
  • Keuringen;
  • Verantwoordelijkheden.

Toets, examen en/of certificering
De eisen die aan de deelnemers worden gesteld, zijn vastgelegd in de vorm van eind- en toetstermen die op http://www.sir-safe.nl/nl/eind-en-toetstermen. De examenstof is gebaseerd op deze eind- en toetstermen. De deelnemers worden door de SIR geëxamineerd (schriftelijk). Bij een positief eindresultaat, krijgt de deelnemer een SIR-certificaat met een geldigheid van 4 jaar. Een verlengingsexamen kan alleen worden afgelegd voordat de geldigheid van het certificaat is verlopen.

Trainingsduur
De cursus duurt 3 dagdelen (1 dagdeel theorie, 1 dagdeel praktijk en 1 dagdeel examen).

Extra informatie
Benodigdheden
PBM’s + geldig paspoort of ID-kaart

Nascholing CCV/code 95
Om beroepschauffeur te blijven bent u verplicht iedere 5 jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Als u niet voldoet aan deze nascholingsplicht mag u uw vak niet meer uitoefenen. Daarom heeft T.T.C. Training & Certificering deze training laten certificeren bij het CCV. De training telt dus mee voor de 35-uurs nascholing voor beroepschauffeurs. Bij het volgen van deze training worden van de 35 uur al aan 7 uur voldaan.

Groepsgrootte
Het is ook mogelijk dat er een cluster wordt gehanteerd met andere bedrijven.

Cursuslocatie
T.T.C. Training & Certificering beschikt over eigen opleidingslocaties aan de A. Einsteinlaan 27 in Kolham. Wij zijn een erkend opleidingsbedrijf van de SIR.

Kosten
Bel (0598) 45 17 70 of mail ons voor informatie over mogelijke kortingen en maatwerkoffertes.

0
Connecting
Verzenden......
Kunnen wij u helpen?

Wij zijn helaas niet online op dit moment. Laat een bericht achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Naam
* E-mail
Uw vraag...
Stel uw vraag
* Uw naam
Waarmee kunnen wij u assisteren?
Kan ik u helpen?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
T.T.C. Trainingen
Cursus aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.