Telefonisch contact: (0598) 45 17 70
>, Nieuws>Wil jij vakmensen trainen?

Wil jij vakmensen trainen?

T.T.C. is in verband met de groei en uitbreiding van trainingen, op zoek naar een fulltime:

 

Instructeur Technische Trainingen m/v

Jij traint de medewerkers van onze klanten hun werk veilig en vakkundig te doen. Dit doe je in de verschillende cursussen die T.T.C. Trainingen aanbiedt. Als docent verzorg je praktijkgerichte trainingen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit doe je onder andere bij petrochemische bedrijven, gemeenten, aannemers en scholen. Voor welke groep je ook staat: je weet deelnemers te enthousiasmeren om in hun dagelijkse werk aan de slag te gaan met dat wat jíj ze hebt bijgebracht.

Als trainer bij T.T.C. Trainingen is geen dag hetzelfde. Misschien geef je de ene dag training op onze vestiging in Kolham en stap je een dag later in je auto voor een training bij de klant op locatie in Deventer of op de Maasvlakte. Voor trainingen die je op locatie geeft, vertaal je het programma naar een training op maat. Je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet en past indien nodig de lesstof aan, zodat de trainingen altijd up-to-date zijn.

We zijn in het bijzonder op zoek naar een instructeur met ervaring in een aantal van de volgende vakgebieden:
•    Adembescherming
•    Flensverbindingen
•    Hijstechniek
•    Hoogwerker
•    Industriële  Reiniging
•    Mangatwacht
•    Meten van gassen en dampen
•    VCA
•    Vorkheftruck

Trainingen vinden op verzoek van onze klanten soms ook ’s avonds of in het weekend plaats. We zoeken dan ook een flexibele collega die dit geen probleem vindt.

Maken cursisten werk van jouw training?
Dan beschik je over goede didactische vaardigheden en maak je gemakkelijk contact met mensen van verschillende opleidingsniveaus. Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die klantvriendelijk en dienstverlenend is. Je bent op je best als je afwisselend en zelfstandig werkt. Een afgeronde opleiding Middelbare Veiligheidskunde is een pré. En uiteraard heb je een rijbewijs BE en ben je bereid tot reizen. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Werken bij T.T.C.
Wij zijn een gerenommeerde opleider met ruime ervaring op het gebied vak- en veiligheidsopleidingen. T.T.C. Trainingen is als één van de eerste opleiders officieel erkend door Stichting ATEX (explosieveiligheid). Ook zijn we NOGEPA-erkend (Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie). Verder verzorgen wij een groot aantal trainingen die met een SSVV Opleidingen Gids (SOG) examen worden afgesloten. Wij zijn VOMI-erkend (branchevereniging van dienstverlenende ondernemers in de procesindustrie) en we hebben een Kenteq erkend praktijkcentrum. Dit kennis- en adviescentrum heeft ons bedrijf erkend als leerbedrijf. Verder beschikt T.T.C. Training & Certificering B.V. over het NIBHV-keurmerk (kenniscentrum voor de bedrijfshulpverlening in Nederland) en we leiden officieel op voor de SIR (Stichting Industriële Reiniging).

Uitblinken met een goed team
Als trainer kom je bij T.T.C. terecht in een fijne groep collega’s. Samen werken we hard om klanten méér dan een goede service te bieden. Binnen het team werken we veel zelfstandig, maar wisselen we ook ervaringen uit om ons aanbod nog beter te maken. Dat doen we voor onze klanten: zij staan elke dag weer centraal. Voel jij je hierin thuis? Solliciteer dan meteen!

Interesse?
Jouw reactie, met korte motivatie en curriculum vitae, kun je per e-mail richten aan Johan Wegman (directeur-eigenaar) via info@ttctrainingen.nl
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Johan Wegman via (0598) 45 17 70.
Daarnaast is onze website www.ttctrainingen.nl beschikbaar voor meer informatie over onze organisatie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0
Connecting
Verzenden......
Kunnen wij u helpen?

Wij zijn helaas niet online op dit moment. Laat een bericht achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Naam
* E-mail
Uw vraag...
Stel uw vraag
* Uw naam
Waarmee kunnen wij u assisteren?
Kan ik u helpen?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
T.T.C. Trainingen
Cursus aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.