T.T.C. Training & Certificering B.V. beschikt over het NIBHV-keurmerk (kenniscentrum voor de bedrijfshulpverlening in Nederland). Dit keurmerk staat voor garantie en voor kwaliteit.

Wat is het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening?
Het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening (BHV) wordt verleend aan opleidingsinstituten in Nederland die voldoen aan een aantal eisen. Door het stellen van bepaalde opleidingsvoorwaarden ontstaat voor u als klant de zekerheid dat een opleidingsinstituut kwaliteit biedt. Een basisopleiding BHV bij een opleidingsinstituut met het Keurmerk voldoet aan de daarvoor gestelde normen.
Het NIBHV draagt zorg voor de erkenning en controle van de kwaliteit van de bij het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening aangesloten instituten.

Waarom het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening?
Het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening vergemakkelijkt de herkenbaarheid van de kwaliteit van de BHV-opleidingsinstituten. Cursisten bij een opleidingsinstituut, waaraan het Keurmerk is verleend, hebben de zekerheid dat zij met een kwaliteitsopleiding te maken hebben. Het Keurmerk biedt garantie, omdat opleidingsinstituten met het Keurmerk voldoen aan gestelde voorwaarden. Controle hierop vindt regelmatig onaangekondigd plaats.

Onze instructeur Levensreddende Eerste Hulp (Anja Scholte) kreeg onlangs controle. De gecommitteerde heeft geen onrechtmatigheden of afwijkingen van het gestelde in het examenreglement of lesplan geconstateerd.