Telefonisch contact: (0598) 45 17 70
>Heftruck opleidingen op locatie
Heftruck opleidingen op locatie

Heftruck opleiding op locatie

De vorkheftruck is absoluut niet meer weg te denken in de bedrijfsprocessen. Het rijden met een vorkheftruck brengt aanzienlijke risico’s met zich mee. Het stalen voertuig weegt minimaal enkele tonnen en heeft een in verhouding smalle wielbasis. Daarbij komt dat zware lasten op flinke hoogte worden geheven. Dit geeft aanzienlijke risico’s op aanrijd- en kantelgevaar .

De Arbo-wet (art. 8) verplicht werkgevers om medewerkers op te leiden voor risicovol werk. Er zijn opleiders die cursussen voor het heftruckcertificaat geven in minder dan 1 uur! Zelfs ook zonder dat de kandidaat ook maar op de heftruck hoeft plaats te nemen! Deze cursussen hebben onvoldoende kwaliteit, dat zal ieder weldenkend mens begrijpen. Maatschappelijke organisaties als EVO, CTVT en SSVV hebben wèl eisen gesteld aan deze vorkheftruckexamens. Daarmee kan het aantal ongevallen en slachtoffers wèl worden teruggedrongen.

Heftruck opleidingen in de Noordelijke provincies, Groningen, Drenthe, Friesland.

Heftruckopleidingen bij T.T.C. Training & Certificering duren minimaal 1 dag. Op een prettige manier worden alle aspecten van het werken met een vorkheftruck in theorie en praktijk grondig behandeld.

Onze opleidingslocatie staat in Kolham/Hoogezand. Heeft u minimaal 6 deelnemers en een vorkheftruck? Dan is het ook mogelijk om deze training bij u op locatie te organiseren (bijv. Groningen, Friesland en Drenthe).

Gelijk cursus aanvragen?

Een cursus aanvragen kunt u gemakkelijk doen via onze website!

Cursus aanvragen
0
Connecting
Verzenden......
Kunnen wij u helpen?

Wij zijn helaas niet online op dit moment. Laat een bericht achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Naam
* E-mail
Uw vraag...
Stel uw vraag
* Uw naam
Waarmee kunnen wij u assisteren?
Kan ik u helpen?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
T.T.C. Trainingen
Cursus aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.