Bedrijven zijn in Nederland verplicht om een veilige werkplek te garanderen aan de medewerkers die bij hen in dienst zijn. Deze verplichting komt voort uit de Arbowet.

Veilig en gezond werken gaat iedereen aan. Werknemers, inhuurkrachten, maar ook leveranciers en bezoekers: iedereen wil veilig en gezond weer thuiskomen.

In de praktijk blijkt het lastig om het veilig en gezond werken echt tussen de oren te krijgen. Het is echter wel degelijk nuttig om medewerkers binnen jouw bedrijf een veiligheidstraining te laten volgen. Met behulp van trainingen bereid jij ze namelijk voor op bepaalde situaties, zoals brand of een bedrijfsongeval. Wanneer medewerkers geen training hebben gevolgd, weten zij in deze situatie niet hoe zij moeten handelen. Hebben zij wel een veiligheidstraining gevolgd? Dan weten zij precies wat zij moeten doen. Een veiligheidstraining kan in sommige gevallen zelfs levens redden. Onderschat het belang van zo’n training dus niet!

 

T.T.C. verzorgt de veiligheidsopleidingen bij klanten op locatie. In de eigen werkomgeving èn met eigen apparatuur.

Veilig werken! Stap vooruit! Verhoog je veiligheidsbewustzijn. Kies voor T.T.C.; de specialist in veiligheidsopleidingen.

Bel (0598) 45 17 70 of maak gebruik van ons contactformulier.