Al onze incompany trainingen (bij de klant op locatie) kunnen wij verwerken in maatwerk trainingen. We richten de trainingen dan in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Wij komen graag met u in contact om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier lossen we uw leervraag zo efficiënt mogelijk in. Met maatwerk trainingen bent u verzekerd dat de training zo optimaal mogelijk aansluit op uw wensen en behoefte.

 

Op maat gemaakt

Tijdens een intakegesprek met één van onze trainers wordt samen de trainingswens, het doel en de inhoud van de training bepaald. Wij maken vervolgens een bedrijfsspecifieke training op maat en nemen voorbeelden uit de praktijk. Afhankelijk van de trainingswens is het mogelijk om meerdere onderwerpen in één training aan bod te laten komen. Onze trainer verzorgt de training vervolgens op een door uw gewenste locatie, datum en tijd, eventueel in de avonduren of in het weekend.

 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tijdens kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.