Gezond ondernemen begint met veilig werken

Veilig en gezond werken is goed voor de werknemer, de werkgever en de samenleving. Veilig en gezond werken reduceert het ziekteverzuim, voorkomt ongevallen en gevolgschade en leidt tot kostenbesparing en extra omzetkansen.

Al onze incompany veiligheidsopleidingen (bij de klant op locatie) kan T.T.C. verwerken in maatwerktrainingen. We richten de trainingen in op specifieke bedrijfssituaties en de dagelijkse praktijk van de medewerkers. Op deze manier lossen we de leervraag zo efficiënt mogelijk in. Met maatwerktrainingen bent u verzekerd dat de training zo optimaal mogelijk aansluit op uw wensen en behoeftes.

Lading zekeren

Veilig werken met een autolaadkraan

Veilig werken met een hoogwerker

Veilig werken met een hydraulische graafmachine

Veilig werken met een laadschop

Veilig werken met een vorkheftruck

Verplaatsen van lasten (VVL)

 

Waarom is een herhalingstraining aan te raden?

Veel klanten hebben vragen over de geldigheid van onze certificaten of de geldigheid van andere opleiders. Er is hierin veel onduidelijkheid en er worden veel verschillende verhalen verteld waarbij het voor de werkgever het er niet duidelijker van wordt.
Regelmatige scholing (om de 4 á 5 jaar) van het personeel is een goede preventieve maatregel om het risico op gevaarlijke handelingen met alle mogelijke gevolgen van dien tot een minimum te beperken.
Een groeiende onderneming/bedrijf zal moeten inzien dat in een periode van 4 á 5 jaar er binnen haar organisatie zeer veel kan veranderen (is veranderd), zeker op het gebied van arbeidsomstandigheden. Bij of herscholing is dus inherent aan dit feit.
Kijk voor meer feiten op onze site.