Nieuws

-Nieuws
Nieuws2017-04-11T10:46:25+00:00

Achteruit inparkeren

Bij het verlaten van het parkeervak heb je vaak geen goed zicht op de rijbaan waar je op draait. En het is ook gevaarlijker, omdat je het overige verkeer niet goed ziet.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Wat doet de BHV’er precies? Als zich een calamiteit in de organisatie voordoet, zet jouw BHV-collega onmiddellijk een andere pet op en krijgt hij andere bevoegdheden.

Aansprakelijkheid bij bedrijfsongeval

Elk bedrijf is verplicht om een veilige en gezonde werksituatie te creëren voor haar medewerkers. Maar een bedrijfsongeval zit vaak in een klein hoekje. Wie is dan aansprakelijk? De werkgever of de werknemer?

Is BHV verplicht?

Ja, BHV is wettelijk verplicht voor alle bedrijven met medewerkers (al bij 1 medewerker). Iedere werkgever heeft een algemene zorgplicht.

VCA-training: zeer nuttig

Onze combinatie van een training met een lesboek (ook om u thuis voor te bereiden) zorgen voor een hoge slagingspercentage.

BHV herhaling

BHV-diploma’s zijn een jaar geldig. Na dat jaar kan een opleider niet meer garanderen dat de BHV-er over kennis beschikt die up-to-date is en daarmee wordt dus door de werkgever niet meer voldaan aan de wettelijke verplichting dat de BHV-organisatie over de juiste opleiding beschikt.

Herhalingstraining? Waarom?

Veel klanten hebben vragen over de geldigheid van onze certificaten of de geldigheid van andere opleiders. Er is hierin veel onduidelijkheid en er worden veel verschillende verhalen verteld waarbij het voor de werkgever het er niet duidelijker van wordt.