Nieuws

-Nieuws
Nieuws2017-04-11T10:46:25+00:00

Achttien dodelijke bouwongevallen in 2019

Het aantal dodelijke ongevallen op bouwplaatsen is het afgelopen jaar iets gedaald, maar de doelstelling van jaarlijks nul komt daarmee nog niet in zicht. In 2019 kwamen achttien bouwvakkers tijdens hun werk om het leven, twee minder dan in 2018 en 2017.

Gecertificeerd als BHV’er

De diploma’s en BHV-passen voor onze kandidaten zijn verzendklaar. Weer een groep officieel gecertificeerd als NIBHV Bedrijfshulpverlener.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Wat doet de BHV’er precies? Als zich een calamiteit in de organisatie voordoet, zet jouw BHV-collega onmiddellijk een andere pet op en krijgt hij andere bevoegdheden.

Waardering

Mond tot mondreclame is de beste reclame die een bedrijf kan hebben. Het is goedkoop en klanten bestempelen het als uiterst betrouwbaar.

Brandpreventieweken

Elk jaar vinden er in Nederland zo’n zes- à achtduizend bedrijfsbranden plaats. Die veroorzaken een flinke schade en leiden zelfs soms tot een faillissement.

Achteruit inparkeren

Bij het verlaten van het parkeervak heb je vaak geen goed zicht op de rijbaan waar je op draait. En het is ook gevaarlijker, omdat je het overige verkeer niet goed ziet.