Nieuws

-Nieuws
Nieuws2017-04-11T10:46:25+00:00

BHV herhaling

BHV-diploma’s zijn een jaar geldig. Na dat jaar kan een opleider niet meer garanderen dat de BHV-er over kennis beschikt die up-to-date is en daarmee wordt dus door de werkgever niet meer voldaan aan de wettelijke verplichting dat de BHV-organisatie over de juiste opleiding beschikt.

Waarom is een herhalingstraining aan te raden?

Veel klanten hebben vragen over de geldigheid van onze certificaten of de geldigheid van andere opleiders. Er is hierin veel onduidelijkheid en er worden veel verschillende verhalen verteld waarbij het voor de werkgever het er niet duidelijker van wordt.

Certificaat heftruck verplicht?

Een heftruckcertificaat is niet verplicht, maar er wordt van werkgevers wel vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en zorgvuldig geïnstrueerd is in het werken met een vorkheftruck. Je verricht risicovol werk!

Zorgplicht voor niet-werknemers

Uitzendkrachten vormen een kwetsbare groep binnen het personeelsbestand van veel organisaties, zo maakten de meest recente cijfers van de Inspectie SZW opnieuw duidelijk. Hoe zit het eigenlijk met de zorgplicht van werkgevers voor deze en andere ‘niet-werknemers’?

Rapportcijfer 8,2

Werk veilig of werk niet. Stap vooruit! Verhoog je veiligheidsbewustzijn. Kies voor T.T.C.; de specialist in veiligheidsopleidingen.