NOGEPA

-NOGEPA
NOGEPA2019-04-04T08:17:10+00:00

NOGEPA cursusoverzicht

NOGEPA, de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie. Opgericht in 1974. NOGEPA behartigt de belangen van bedrijven die in Nederland vergunningen hebben om gas of olie op te sporen en te winnen,  on- and offshore in Nederland. Een van de speerpunten in het beleid van NOGEPA is het bevorderen van de veiligheid van deze activiteiten voor mens en milieu. Ook is NOGEPA een belangrijk lid van de SSVV.

 

Opleidingen

Om de veiligheid op gas- of oliewinningslocaties, zowel op het land als offshore, te vergroten publiceert NOGEPA richtlijnen ofwel guidelines. Industry Guideline nr. 1 is het Training Handbook. Om deze trainingen te mogen verzorgen dient een opleider door NOGEPA te zijn geaccrediteerd.

T.T.C. Training & Certificering B.V. is een geaccrediteerd opleider voor NOGEPA en verzorgt een aantal van de trainingen uit dit bovengenoemde Training Handbook. Wij kunnen deze trainingen door heel Nederland en waar nodig ook daarbuiten voor u verzorgen. Door het volgen van deze opleidingen voldoen de leden, en zeker ook de niet-leden van NOGEPA, aan alle eisen die de Arbo-wet stelt in artikel 8 aan het opleiden van werknemers voor risicovolle taken.

Ook voor uw medewerkers verzorgen wij graag de trainingen vallend onder de NOGEPA-richtlijnen. Wenst u meer informatie of wilt u een training inplannen, maak dan gebruik van ons contactformulier of bel (0598) 45 17 70. Wij staan u graag te woord!