Telefonisch contact: (0598) 45 17 70
>Over ons
Over ons

Erkenning voor kwaliteit

T.T.C. Training & Certificering is als één van de eerste opleiders officieel erkend door Stichting ATEX (explosieveiligheid). Ook zijn we NOGEPA-erkend (Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie).
Verder verzorgen wij een groot aantal trainingen die met een SSVV Opleidingen Gids (SOG) examen worden afgesloten. SSVV staat voor Stichting Samenwerken Voor Veiligheid. T.T.C. Training & Certificering is ook VOMI-erkend (branchevereniging van dienstverlenende ondernemers in de procesindustrie) en heeft een Kenteq erkend praktijkcentrum. Dit kennis- en adviescentrum heeft ons bedrijf erkend als leerbedrijf.
Verder beschikt T.T.C. Training & Certificering over het NIBHV-keurmerk (kenniscentrum voor de bedrijfshulpverlening in Nederland) en we leiden officieel op voor de SIR (Stichting Industriële Reiniging).

Voor bedrijven en particulieren

Wij verzorgen onze trainingen voor bedrijven en particulieren uit heel Nederland en regelmatig ook daarbuiten. Wij mogen de grootste en meest veeleisende bedrijven van Nederland tot onze vaste klantenkring rekenen. We zijn daarnaast erg ingenomen met de grote groep MKB-bedrijven waar wij trainingen voor verzorgen.

Ook bij u op locatie

In overleg met de opdrachtgever is het vaak mogelijk om de cursus bij u in het bedrijf te geven. We nemen dan de opleidingsbenodigdheden mee naar uw adres.
In Kolham staat ons opleidingscentrum met uitgebreide mogelijkheden voor training van adembescherming, brand en ontruiming, flensmontage, gasmeten, mangatwacht, divers rollend materieel en nog veel meer.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor de trainingen.

Gelijk cursus aanvragen?

Een cursus aanvragen kunt u gemakkelijk doen via onze website!

Cursus aanvragen
0
Connecting
Verzenden......
Kunnen wij u helpen?

Wij zijn helaas niet online op dit moment. Laat een bericht achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Naam
* E-mail
Uw vraag...
Stel uw vraag
* Uw naam
Waarmee kunnen wij u assisteren?
Kan ik u helpen?
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
T.T.C. Trainingen
Cursus aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.