Erkenning voor kwaliteit

T.T.C. Training & Certificering is als één van de eerste opleiders officieel erkend door Stichting ATEX (explosieveiligheid). Ook zijn we NOGEPA-erkend (Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie).
Verder verzorgen wij een groot aantal trainingen die zo veel mogelijk worden verzorgd volgens uitvoeringsvoorschriften SSVV Opleidingengids (SOG). SSVV staat voor Stichting Samenwerken Voor Veiligheid. T.T.C. Training & Certificering is ook VOMI-erkend (branchevereniging van dienstverlenende ondernemers in de procesindustrie) en heeft een Kenteq erkend praktijkcentrum. Dit kennis- en adviescentrum heeft ons bedrijf erkend als leerbedrijf.
Verder beschikt T.T.C. Training & Certificering over het NIBHV-keurmerk (kenniscentrum voor de bedrijfshulpverlening in Nederland).

Voor bedrijven en particulieren

Wij verzorgen onze trainingen voor bedrijven en particulieren uit heel Nederland en regelmatig ook daarbuiten. Wij mogen de grootste en meest veeleisende bedrijven van Nederland tot onze vaste klantenkring rekenen. We zijn daarnaast erg ingenomen met de grote groep MKB-bedrijven waar wij trainingen voor verzorgen.

Bij u op locatie

T.T.C. verzorgt de veiligheidstrainingen graag bij u op locatie.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor de trainingen.

Gelijk cursus aanvragen?

Een cursus aanvragen kunt u gemakkelijk doen via onze website!

Cursus aanvragen