Bent u geslaagd voor uw examen? Dan ontvangt u via T.T.C. een officieel erkend VCA-diploma en een persoonlijke pas in handig creditcardformaat. Bovendien wordt u geregistreerd in het Centraal Diploma Register, zodat u kunt aantonen dat u weet wat veilig werken is.

 

De waarde van uw VCA-diploma
Als u bent geslaagd voor uw VCA-certificering, dan is uw VCA-diploma 10 jaar geldig. Op uw VCA-diploma staat een uniek diplomanummer, waarmee u officieel staat geregistreerd bij het VCA-register.
U kunt uw diplomanummer terugvinden in het online VCA-register op basis van uw achternaam en uw geboortedatum.
Het komt regelmatig voor dat kandidaten hun naam, geboortedatum of andere gegevens niet goed (leesbaar) invullen bij de inschrijving voor hun VCA-examen. Er moet dan opnieuw een VCA-diploma worden gemaakt met de juiste gegevens. De kosten (voor rekening van de deelnemer) bedragen € 25 (excl. btw).

 

VCA-pas
Naast uw diploma, ontvangt u een pasje met daarop uw gegevens en het nummer van uw geregistreerde diploma. Dit pasje kunt u meenemen in uw portemonnee, zodat u altijd kunt aantonen dat u in het bezit bent van een geregistreerd diploma.

 

Centraal Diploma Register
Uw VCA-diploma wordt officieel geregistreerd in het Centraal Diploma Register van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). Hier kunt u ook controleren of uw diploma (nog) geldig is. Ook uw SOG-certificaten worden in dit systeem geregistreerd.
Doe hier een VCA-check.