Onze combinatie van een training met een lesboek (ook om u thuis voor te bereiden) zorgen voor een hoge slagingspercentage.

VeiligheidsChecklist Aannemers
VCA is één van de meest afgenomen examens in Nederland. We kennen VCA Basisveiligheid (voor uitvoerenden), VCA VOL (voor operationeel leidinggevenden) en VCU-VIL (veiligheidschecklist uitzendbureaus voor intercedenten en leidinggevenden).

Is een VCA-cursus een wettelijke regeling?
VCA is geen wettelijke regeling, maar uiteraard ook niet in strijd met de wet. Integendeel: VCA biedt vaak een concrete en praktische invulling van wettelijke regelingen of vult deze aan. Zo voldoet een VCA gecertificeerde werknemer bijvoorbeeld aantoonbaar aan een aantal verplichtingen uit de Arbowet. Een opdrachtgever kan een VCA-diploma eisen.

Training
Ter voorbereiding op een VCA-examen, verzorgt T.T.C. Trainingen vaak een VCA-cursus. Flexibel in uren, overdag of in een aantal avonden. Vanaf minimaal 8 deelnemers verzorgt T.T.C. dit graag bij u op locatie. Onze combinatie van een training met een lesboek (ook om u thuis voor te bereiden) zorgen voor een hoge slagingspercentage.

Wenst u meer informatie over een VCA-training, maak dan gebruik van ons contactformulier of bel (0598) 45 17 70. Wij staan u graag te woord!