>VCA
VCA

VCA cursusoverzicht

Veiligheidschecklist Aannemers. De SSVV is in 1989 begonnen met de opleiding VVA, Veiligheid voor Aannemers. Toen VVA1 voor uitvoerenden, VVA2 voor leidinggevenden. Dit heeft zich ontwikkeld tot één van de meest afgenomen examens in Nederland, en we kennen nu VCA Basisveiligheid, voor uitvoerenden, VCA VOL, voor operationeel leidinggevenden, en VCU-VIL, veiligheidschecklist uitzendbureaus voor intercedenten en leidinggevenden.

Is een VCA-cursus een wettelijke regeling?

VCA is geen wettelijke regeling, maar uiteraard ook niet in strijd met de wet. Integendeel: VCA biedt vaak een concrete en praktische invulling van wettelijke regelingen of vult deze aan. Zo voldoet een VCA gecertificeerde werknemer bijvoorbeeld aantoonbaar aan een aantal verplichtingen uit de Arbowet. Misschien vraagt u zich af of een opdrachtgever een VCA diploma dan kan eisen.  Ja, de opdrachtgever bepaalt of een VCA diploma of een VCA certificaat vereist is. De opdrachtgever is wettelijk ook niet verplicht om VCA te eisen.

T.T.C. Training & Certificering B.V. geeft met regelmaat een VCA cursus. Flexibel, overdag, of in een aantal avonden, bij voldoende deelnemers bij u aan huis, met een heel fraai percentage geslaagden. Ook geschikt voor minder makkelijk lerende deelnemers.

Wenst u meer informatie over een VCA cursus, maak dan gebruik van ons contactformulier of bel (0598) 45 17 70. Wij staan u graag te woord!

  1. VCA Basisveiligheid
  2. VCA VOL Cursus

Gelijk cursus aanvragen?

Een cursus aanvragen kunt u gemakkelijk doen via onze website!

Cursus aanvragen

Laat een beoordeling achter
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Laat een beoordeling achter

T.T.C. Trainingen
gemiddelde score:  
 1 reviews
door Ted Dresselhuis T.T.C. Trainingen

Opleiding VCA gevolgd bij TTC Trainingen, zeer professioneel en duidelijk!

T.T.C. Trainingen
Cursus aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.