Gezien de recente besluiten en onze zorgplicht, werken wij vanuit huis. Wij werken vanuit de cloud. Dit betekent dat we ‘gewoon’ bereikbaar zijn via 0598 45 17 70 en via info@ttctrainingen.nl.

 

Veiligheidstrainingen

Onze cursussen kunnen tijdens deze lockdown doorgaan onder specifieke voorwaarden. Dit gebeurt in overleg met de opdrachtgever indien de veiligheid van medewerkers of de continuïteit van het bedrijf (denk aan bedrijven en organisaties die wel open mogen blijven) in het gedrang komt.

T.T.C. verzorgt veiligheidsopleidingen bij opdrachtgevers op locatie. Wij hebben een Coronaprotocol opgesteld met maatregelen waardoor cursisten verantwoord scholing kunnen volgen. Ons protocol is in lijn met de actuele voorschriften van het kabinet en het RIVM.

 

NOGEPA

Alle NOGEPA-certificaten die verlopen tussen 15 december 2020 en 15 maart 2021 mogen worden beschouwd als ‘geldig tot 15 maart 2021’.

Tot 15 maart kunt u dan een herhalingstraining volgen bij T.T.C. Bel (0598) 45 17 70 of maak gebruik van ons contactformulier. We plannen graag een training voor u in.

 

BHV

Ook tijdens de Coronapandemie moet conform de Arbowet altijd minimaal één BHV’er aanwezig zijn. Zorg er dus in elk geval voor dat er altijd iemand aanwezig is die getraind is om bij incidenten eerste hulp te kunnen verlenen en kan optreden bij een brand en/of ontruiming. Dit helpt om letsel en schade te beperken en de bedrijfscontinuïteit te borgen.

Op 5 maart 2021 organiseren wij een herhalingstraining BHV.

Meedoen? Bel (0598) 45 17 70 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

VCA

Voor de VCA-diploma’s is er een dispensatieregeling. Dit houdt in dat diplomahouders van wie het diploma tussen 15 december 2020 en 9 februari 2021 verloopt, vooralsnog dispensatie krijgen tot 1 mei 2021. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken. Dit geldt voor alle diploma’s en certificaten in het Centraal Diploma Register: VCA Basisveiligheid, VCA VOL en VCU VIL.

Toch aan de studie? Het is mogelijk dat u de lesstof kunt leren op basis van zelfstudie (lesboek of e-learning). Wij kunnen een VCA-examen regelen in februari.

Meedoen? Bel (0598) 45 17 70 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

 

Samen sterk in coronatijd.

Samen dragen we bij aan een hoger veiligheidsbewustzijn.