>>BHV Herhaling
BHV Herhaling

Verplichting
De cursus BHV Herhaling is bedoeld voor medewerkers die bedrijfshulpverlener zijn en waarvan het certificaat binnenkort verloopt of reeds is verlopen. Indien de medewerker binnen het bedrijf als hulpverlener is aangesteld, is hij of zij verplicht om deze cursus één keer per jaar te volgen om de deskundigheid en ervaring op het gebied van BHV op niveau te houden.

Voor het volgen van de cursus BHV Herhaling kunt u terecht bij T.T.C. Wij verzorgen trainingen in Hoogezand. Maar dit kan ook bij u op locatie worden verzorgd.

Doel BHV Herhaling

Tijdens de cursus BHV Herhaling worden de onderwerpen herhaald die tot de basistaken cursus BHV Basis van de bedrijfshulpverlener worden gerekend. Daarnaast worden onderwerpen behandeld die inhoudelijk noodzakelijk zijn voor handhaving van het BHV-diploma. Tevens hebben cursisten gedurende de BHV Herhaling cursus de mogelijkheid om over situaties, die zij het afgelopen jaar hebben meegemaakt, vragen te stellen.

Doelgroep BHV Herhaling

De cursus BHV Herhaling is bestemd voor medewerkers die met goed gevolg de cursus BHV Basis hebben afgerond en van wie het certificaat niet ouder is dan 1 jaar en 3 maanden. Medewerkers die in het bezit zijn van het certificaat BHV Herhaling en bedrijfshulpverlening dienen te blijven verlenen, zijn wettelijk verplicht deze cursus jaarlijks te volgen.

Inhoud BHV Herhaling

– Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen.
– Het beperken en bestrijden van een beginnende brand.
– Het voorkomen en beperken van ongevallen.
– Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle aanwezigen in het pand.
– Het alarmeren van en samenwerken met de gemeentelijke of regionale brandweer en andere hulpverleningsorganisaties.

Praktische informatie BHV Herhaling

Duur:
1 dag (8 uur), waarvan 1 dagdeel ‘Brand en Ontruiming’ (B&O) en 1 dagdeel ‘Levensreddende Eerste Hulp’ (LEH).

Kosten:
Per cursist of maatwerk. Neem vrijblijvend contact op.

Locatie:
T.T.C. Trainingen verzorgt deze training in Hoogezand. Het is ook mogelijk om deze training bij u op locatie te organiseren (vanaf minimaal 6 deelnemers).

Open inschrijving en maatwerk:
Bij trainingen met een open inschrijving hanteren wij een cluster met andere bedrijven. Deze veiligheidstraining kan ook binnen uw bedrijf worden georganiseerd.

Toetsing:
De examinering van BHV Herhaling vindt plaats volgens NIBHV-richtlijnen.

Certificaat cursus:
Certificaat BHV Herhaling wordt verstrekt na voldoende resultaat van beide onderdelen B&O en LEH.

T.T.C. Training & Certificering B.V. is een erkend opleidingsbedrijf van NIBHV.

Neem voor meer informatie over de cursus BHV Herhaling vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar (0598) 45 17 70 of door gebruik te maken van ons contactformulier.

T.T.C. Trainingen
Cursus aanvragen
Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.