Verplicht voor werkgever met personeel

De risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) is al sinds 1 januari 1994 verplicht voor alle werkgevers (uitgezonderd ZZP’ers).

Hulp bij het opstellen
T.T.C. Training & Certificering adviseert u op het gebied van veiligheidsmaatregelen en is uw partner bij het opstellen van risico-inventarisatie & evaluatie. Onze ondersteuning dient zich aan in de vorm van hulp bij het opstellen van uw noodplan. Maatregelen die gericht zijn op brand, ongeval, bommelding, stroomstoring of wateroverlast worden met zorg opgesteld en dankzij ons kunt u verzekerd zijn van uw veiligheid en die van uw omgeving.

Risico’s in beeld brengen
Een RI&E houdt twee dingen in: een lijst met alle risico’s in uw bedrijf èn een plan voor het oplossen hiervan. Dankzij die twee factoren kunt u de risico’s voor uw personeel en uw bedrijf terugdringen. Wij kunnen uw organisatie of een specifiek onderdeel van uw organisatie beoordelen op arbeidsomstandigheden, (brand-) veiligheid en/of milieuwetgeving. Ook kunnen wij inventarisaties opstellen omtrent gevaarlijke stoffen, beeldschermwerk, geluidsniveau en PBM’s. De resultaten uit deze inventarisaties kunt daarna gebruiken voor het opzetten van diverse beleidsstukken.
T.T.C. Training & Certificering kan het uitvoeren van de RI&E op maat voor u verzorgen. Met de inzet van een middelbaar veiligheidskundige wordt hiermee de kwaliteit van de RI&E gewaarborgd. Met een risico-inventarisatie van T.T.C. geeft u invulling aan uw wettelijke verplichtingen.

Stap vooruit!
Ga vandaag nog aan de slag en kom in contact met T.T.C. Uw specialist in veiligheidsopleidingen, RI&E, VCA-certificering, veiligheidskundige ondersteuning en meer.
Neem contact met ons op via het contactformulier of via (0598) 45 17 70.