Een herhalingscursus is voor iedereen die in het bezit is van een BHV-diploma en die deze geldig wil/moet houden.

Op 16 mei aanstaande verzorgt T.T.C. een herhalingstraining BHV.

  • Tijdsduur: 1 dag (2 dagdelen)
  • Doelgroep: bedrijfshulpverleners die hun diploma willen/moeten verlengen
  • Toelatingseisen: de deelnemer dient te beschikken over een BHV-diploma welke niet langer verlopen mag zijn dan 3 maanden
  • Inhoud van de cursus: bij de herhalingsopleidingen wordt gebruik gemaakt van het cursusboek welke tijdens de basisopleiding is verstrekt. Indien dit cursusboek niet meer in bezit is, kunt u desgewenst een recent exemplaar aanschaffen.
  • Geldigheidsduur certificaat: na deelname krijgt de deelnemer een certificaat toegestuurd
  • Cursuslocatie: de training wordt verzorgd in Sappemeer
  • Lestijden: de cursusdag start om 08.30 uur en  wordt om circa 17.00 uur beëindigd.

 

Onderdeel Levensreddende Eerste Hulp (LEH)

Naast de (verplichte) standaardonderdelen van het onderdeel LEH (reanimatie, AED, stabiele zijligging) wordt er tijdens dit deel van de cursus aandacht besteed aan de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Eerste Hulp en is er ruimte om opgedane ervaringen van deelnemers te bespreken.

Voor dit onderdeel schakelen wij vaak de hulp in van een lotusslachtoffer. Lotusslachtoffers zijn een extra toevoeging voor een BHV-oefening. Hun inzet is mogelijk voor het oefenen van uitvragen, beeldvorming, hulp op afstand en instructies voor zelfhulp. Op deze manier kunnen deelnemers echt ervaren hoe het is om eerste hulp op 1.5 meter te verlenen.

 

Onderdeel Brand & Ontruiming (B&O)

Ook hier krijgt de cursist de standaard (verplichte) herhalingsonderwerpen aangeboden. Daarnaast wordt specifiek aandacht besteed aan de ervaringen van de deelnemende bedrijfshulpverleners.

 

Meedoen? Bel (0598) 45 17 70 of laat een reactie achter via het contactformulier.