BHV-diploma’s zijn een jaar geldig. Na dat jaar kan een opleider niet meer garanderen dat de BHV-er over kennis beschikt die up-to-date is en daarmee wordt dus door de werkgever niet meer voldaan aan de wettelijke verplichting dat de BHV-organisatie over de juiste opleiding beschikt.
Het is dus belangrijk dat een jaar na het behalen van het BHV-certificaat de cursist weer op training gaat om zijn kennis te actualiseren.

 

BHV herhalingstraining
Als BHV’er moet u regelmatig bijscholing krijgen zodat uw kennis en vaardigheden op peil blijven.

 

Verplicht
Wist u dat elke organisatie met personeel verplicht is om BHV-ers (bedrijfshulpverleners) in dienst te hebben? Een goed gemiddelde welke hiervoor wordt gehanteerd is 1 bedrijfshulpverlener per tiental medewerkers. Meer werknemers betekent dus ook automatisch meer bedrijfshulpverleners. Het kan echter ook zijn dat het aantal bezoekers binnen een bedrijf nog van invloed is. Vandaar dat men het aantal bedrijfshulpverleners binnen een bedrijf normalerwijze vaststelt m.b.v. een risico-inventarisatie en evaluatie.

 

Mogelijkheden
De BHV herhalingstrainingen (ééndaagse training) van T.T.C. staan gepland op:
• 21 juni 2019 (08.30 uur tot 17.00 uur)
• 16 september 2019 (08.30 uur tot 17.00 uur)
• 28 november 2019 (08.30 uur tot 17.00 uur)

Wenst u meer informatie over BHV-herhaling? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel (0598) 45 17 70. Wij staan u graag te woord!