T.T.C. organiseert vandaag een praktijktraining in Beverwijk.

 

Mangatwacht

Werken in een besloten ruimte komt veel voor en wordt gekenmerkt doordat er maar één uitgang is die gebruikt kan worden in geval van nood. Dit brengt altijd meer risico met zich mee dan werken in een open omgeving. Ook de werkzaamheden die de medewerker uitvoert kunnen daarbij een extra gevaar opleveren. Bijvoorbeeld door de weinig toevoer van verse lucht of het blijven hangen van gevaarlijke gassen. Bij werken in besloten ruimten is altijd sprake van verhoogd risico en zijn speciale maatregelen noodzakelijk.

Een van de belangrijkste problemen bij het werken in besloten ruimten is de communicatie tussen de medewerkers in en buiten de besloten ruimte. Verreweg de belangrijkste taak van een mangatwacht is dan ook het verzorgen van deze communicatie.

Maar er is meer. Een vakbekwame buitenwacht of mangatwacht die op de juiste wijze weet om te gaan met de risico’s die bij dergelijke werkzaamheden voorkomen, kan het verschil betekenen tussen leven en dood.

Mangatwacht is een zeer verantwoordelijke taak die alleen door goed opgeleid personeel mag worden uitgevoerd.

Corona

Het zijn onzekere tijden; de situatie in de wereld en in Nederland verandert in deze roerige crisisperiode van dag tot dag. Voorlopig zullen we de gevolgen van de coronacrisis dus blijven merken, zowel zakelijk als privé.

Veiligheid op de werkvloer; ook nu

Omdat wij opdrachtgevers hebben in verschillende vitale sectoren, blijft T.T.C. beschikbaar voor veiligheidsopleidingen. Op deze manier hopen ook wij op een positieve manier bij te dragen aan het veiligheidsbewustzijn in Nederland. Veilig werken is immers onverminderd belangrijk.
T.T.C. heeft de nodige maatregelen getroffen om de veiligheidstrainingen veilig uit te voeren.

Voorwaarden zijn o.a.:
• Geen handen schudden.
• Deelnemers hebben geen gezondheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn of een lichte hoest en een lichaamstemperatuur niet hoger dan 38 graden). Kandidaten met ziekteverschijnselen worden niet toegelaten tot de examenruimte.
• Minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Vragen?

Bel (0598) 45 17 70 of mail ons voor meer informatie.

mei 18 @ 08:30
08:30 — 17:00 (8h 30′)

Beverwijk