T.T.C. organiseert op 5 en 6 mei aanstaande een VCA-training bij een opdrachtgever op locatie. Het examen staat gepland op 14 mei met een onafhankelijke examinator.

 

Corona

Het zijn onzekere tijden; de situatie in de wereld en in Nederland verandert in deze roerige crisisperiode van dag tot dag. Voorlopig zullen we de gevolgen van de coronacrisis dus blijven merken, zowel zakelijk als privé.

 

Veiligheid op de werkvloer; ook nu
Omdat wij opdrachtgevers hebben in verschillende vitale sectoren, blijft T.T.C. beschikbaar voor veiligheidsopleidingen. Op deze manier hopen ook wij op een positieve manier bij te dragen aan het veiligheidsbewustzijn in Nederland. Veilig werken is immers onverminderd belangrijk.

 

VCA

Voor kandidaten die nu nog geen diploma hebben, worden (onder bepaalde voorwaarden) VCA-examens georganiseerd met de benodigde voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen.
Voorwaarden zijn o.a.:
• Geen handen schudden.
• Deelnemers hebben geen gezondheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn of een lichte hoest en een lichaamstemperatuur niet hoger dan 38 graden). Kandidaten met ziekteverschijnselen worden niet toegelaten tot de examenruimte.
• Minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
• Er is een deurbeleid. Kandidaten worden 1 voor 1 naar binnen geroepen.
• Kandidaten worden verzocht voor betreding examenlocatie de handen te wassen/desinfecteren.
• Examenleiders nemen voorzorgsmaatregelen in acht (desinfecteren, anderhalve meter afstand, etc.).

 

Vragen?

Bel (0598) 45 17 70 of mail ons voor meer informatie.

mei 6 @ 08:00
08:00 — 12:00 (4h)

Hoogezand