T.T.C. organiseert vandaag een training ‘Veilig werken met een vorkheftruck bij een klant op locatie. Voordeel is dat onze trainingen ingericht zijn op specifieke bedrijfssituaties en de dagelijkse praktijk van de medewerkers. Op deze manier lossen we de leervraag zo efficiënt mogelijk in. Met maatwerk trainingen bent u verzekerd dat de training zo optimaal mogelijk aansluit op uw wensen en behoeften.

 

Ongevallen

Uit diverse onderzoeken blijkt dat gedrag een belangrijke oorzaak is van de heftruckongevallen. Aanrijdingen met voetgangers behoren tot de meest voorkomende ongevallen. Uit analyse blijkt dat de belangrijkste oorzaak hiervan is dat de bestuurder de voetganger te laat of helemaal niet ziet. Ook een gebrekkige infrastructuur door te weinig gescheiden voetpaden, de aanwezigheid van obstakels en te weinig manoeuvreerruimte is een veel voorkomende oorzaak. Ook zijn er ongevallen geconstateerd dat onvoldoende training en opleiding een rol speelde.

 

Tijdens onze training worden uw medewerkers van alle noodzakelijke kennis op de hoogte gebracht om een heftruck veilig en veiligheidsbewust te bedienen. Tijdens de cursus leren uw medewerkers over wet- en regelgeving, risico’s die (naast omgevingsfactoren) de veiligheid beïnvloeden. Vervolgens leren zij in de praktijk aan de hand van een heftruck welke veiligheidsvoorzieningen er beschikbaar zijn om veilig te werken.

 

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie.

 

oktober 31 @ 08:30
08:30 — 17:00 (8h 30′)

Farmsum/Delfzijl