Op 2 en 3 juli organiseert T.T.C. voor een aantal leerlingen van een praktijkonderwijs de training ‘Veilig werken met een vorkheftruck’.

 

Veiligheid

De praktijkgerichte trainingen van T.T.C. in Kolham zijn er op gericht om de veiligheid, de kennis en het inzicht van cursisten te vergroten op het gebied van de werkzaamheden in en rond het magazijn, de werkplaats, de industrie en nog veel andere werkplekken en werkzaamheden.

De nadruk bij T.T.C. ligt al jarenlang op veiligheid en veilig werken. Vanuit de Arbowetgeving wordt deskundigheid voor het rijden op een intern transportmiddel, zoals de vorkheftruck, vereist. Ook stelt deze wetgeving dat een werkgever zijn werknemers een veilige werkplek moet garanderen. Een verzekeraar kan dit als voorwaarde in een verzekeringspolis opnemen. U kunt stellen dat een werknemer die niet goed weet hoe hij veilig met een heftruck moet werken, gevaar kan opleveren voor zichzelf en anderen. Een werknemer die met een heftruck werkt, of dit nu incidenteel of fulltime is, moet dus geschoold zijn in het werken met een heftruck.

 

juli 2 @ 08:30
08:30 — 17:00 (8h 30′)

A. Einsteinlaan 27, Kolham