Werkt u veel met hijsgereedschappen en -werktuigen? Veel bedrijfsongevallen en schades ontstaan doordat hier niet juist mee wordt omgegaan. Met de training ‘Verplaatsen van lasten’ (VVL) leert u veilig lasten te verplaatsen en risico’s tot een minimum te beperken.

Deze opleiding duurt één dag en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte, waarin de deelnemers leren om te gaan met hijs- en hefmiddelen in verschillende praktijksituaties. Aan het eind van het theoriegedeelte krijgt men een examen waarin de opgedane kennis wordt getoetst.

 

Op locatie

T.T.C. organiseert vandaag deze training in Veendam. Incompany wordt dit ook wel genoemd. Medewerkers van deze opdrachtgever worden getraind in hun eigen werkomgeving èn met hun eigen materieel.

Met maatwerktrainingen bent u verzekerd dat de training zo optimaal mogelijk aansluit op uw wensen en behoefte.

 

Corona

Het zijn onzekere tijden; de situatie in de wereld en in Nederland verandert in deze roerige crisisperiode van dag tot dag. Voorlopig zullen we de gevolgen van de coronacrisis dus blijven merken, zowel zakelijk als privé.

 

Veiligheid op de werkvloer; ook nu

Omdat wij opdrachtgevers hebben in verschillende vitale sectoren, blijft T.T.C. beschikbaar voor veiligheidsopleidingen. Op deze manier hopen ook wij op een positieve manier bij te dragen aan het veiligheidsbewustzijn in Nederland. Veilig werken is immers onverminderd belangrijk.
T.T.C. heeft de nodige maatregelen getroffen om de veiligheidstrainingen veilig uit te voeren.

Voorwaarden zijn o.a.:
• Geen handen schudden.
• Deelnemers hebben geen gezondheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn of een lichte hoest en een lichaamstemperatuur niet hoger dan 38 graden). Kandidaten met ziekteverschijnselen worden niet toegelaten tot de examenruimte.
• Minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

 

Vragen?

Bel (0598) 45 17 70 of mail ons voor meer informatie.

mei 8 @ 08:30
08:30 — 17:00 (8h 30′)

Veendam