Werkt u veel met hijsgereedschappen en -werktuigen? Veel bedrijfsongevallen en schades ontstaan doordat hier niet juist mee wordt omgegaan. Met de training ‘Verplaatsen van lasten’ (VVL) leert u veilig lasten te verplaatsen en risico’s tot een minimum te beperken.

Deze opleiding duurt één dag en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte, waarin de deelnemers leren om te gaan met hijs- en hefmiddelen in verschillende praktijksituaties. Aan het eind van het theoriegedeelte krijgt men een examen waarin de opgedane kennis wordt getoetst.

 

Op locatie

T.T.C. organiseert vandaag deze training in Farmsum. Incompany wordt dit ook wel genoemd. Medewerkers van deze opdrachtgever worden getraind in hun eigen werkomgeving èn met hun eigen materieel.

Met een maatwerktraining zijn opdrachtgevers verzekerd dat de training zo optimaal mogelijk aansluit op de wensen en behoefte.

 

Ook belangstelling voor een veiligheidstraining bij u op locatie?

Heeft u minimaal 6 deelnemers en een instructieruimte (theorie + praktijk)? Onze instructeurs komen graag bij u een veiligheidsopleiding te verzorgen.

Bel (0598) 45 17 70 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

 

oktober 28 @ 08:30
08:30 — 17:00 (8h 30′)

Farmsum/Delfzijl