U bent zelf een heftruckchauffeur, of u bent op zoek naar heftrucktraining  voor iemand anders. Hoe dan ook: u bent zich bewust van het belang van een goede heftruckcursus. En de kans is groot dat de heftruck ook in uw bedrijf door meerdere medewerkers wordt bediend. Dat betekent dat er geen sprake is van één vaste bestuurder, en dat brengt een risico met zich mee. Want ook incidentele bestuurders dienen op de hoogte te zijn van de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. De oplossing? De 1-daagse cursus van T.T.C. Training & Certificering!

 

Resultaat

Na deze praktische cursus beschikt de heftruckchauffeur over de juiste kennis en vaardigheden om veilig en efficiënt een heftruck te besturen. De training is conform de eisen van de Arbowet. Dit wordt aangetoond met het heftruckcertificaat dat binnen 14 dagen na afloop wordt opgestuurd en het veiligheidspasje dat de heftruckchauffeur bij zich kan dragen.

 

Vooropleiding

Voor de heftruck cursus heeft u, of uw personeel geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het belangrijk dat de cursist de Nederlandse taal beheerst. Daarnaast is een minimale leeftijd van 16 jaar vereist.

 

Meedoen?

Bel (0598) 45 17 70 of mail ons via het contactformulier.

oktober 24 @ 08:30
08:30 — 17:00 (8h 30′)

A. Einsteinlaan 27, Kolham