Een nieuwe stofzuiger nodig? Raadpleeg internet en zoek ervaringen van anderen. Op zoek naar een leuk restaurant? De reviews op Iens.nl helpen een keuze te maken uit de tientallen Italiaanse restaurants in jouw omgeving. Ook het uitzoeken van de zomervakantie staat bij veel mensen op de to-do lijst. De twijfel tussen een aantal campings wordt weggenomen na het doorlezen van de beoordelingen op Zoover.
Dit is zomaar een voorbeeld van hoe diep online reviews zijn geïntegreerd in de wereld van de hedendaagse consument.

 

Nuttig
Omdat reviews zo belangrijk zijn, wil ook T.T.C. de bevindingen publiceren op haar site. Wij willen de beoordelingen delen met (potentiële) klanten.
Goede recensies zijn belangrijk om het vertrouwen van nieuwe klanten te wekken. Gebleken is dat 80% van de consumenten bijna evenveel op online recensies vertrouwt als op persoonlijke verhalen en aanbevelingen van vrienden en familie. Recensies zijn dus heel erg belangrijk. Ook voor T.T.C.
Toekomstige opdrachtgevers/cursisten mogen weten hoe over T.T.C. Trainingen wordt gedacht/gesproken. Hierbij kunt u denken aan de kwaliteit van de inhoud, de instructeur, de organisatie, e.d. We willen graag een goede score, maar we staan ook open voor opbouwende kritiek. Dus ook punten voor verbetering zijn van harte welkom.

Het Aletta Jacobs College publiceerde dit bericht na de training ‘Veilig werken met een vorkheftruck’.